lördag 13 juni 2009

1:a gången

Hej.

ska försöka rensa mitt huvud, men det är svårt.

har miljoner tankar men har svårt och uttrycka mig i ord och tal.



Hoppas att man vågar uttrycka sig.



Kärlek:
Kärlek kan tyckas på många sätt för några en börda, för några så lätt. Kärleken är inte alltid sann varken för kvinna eller man. För vissa tar den slut, för andra håller den livet ut. För vissa kan kärleken tyckas långt bort, för andra nalkas den inom kort. Kärleken långt där inom oss bor, ja kärleken, den är verkligen stor!
Det enda jag vill är att vara dig nära Det enda jag vill är att känna din kropp Att känna dina armar hålla mig hårt, hårt intill dig Omsluta mig med din styrka Jag vill röra vid dig, vid ditt ansikte Se in i dina ögon, röra din hals, dina armar Din hårda rygg och hela din kropp Jag vill röra dina underbart smala höfter De som jag har drömt om så många gånger Jag vill känna hur du känns under mina händer Jag vill se dig när du går När jag ser dina rörelser vill jag bara ha dig Jag vill se dina gulliga skrattgropar Och ditt sexiga leende Jag vill röra ditt hår, jag vill vara nära dig Det finns Så mycket jag vill.......
Tänk om jag vore en fågel, jag skulle skydda dig med mina vingar. Tänk om jag vore ett täcke, jag skulle värma dig om natten. Tänk om jag vore din dagbok, jag skulle veta dina innersta tankar. Men tänk om jag vore mig själv, så att jag skulle kunna bli älskad av dig.
Jag vill att du finns här när jag behöver dig. Jag vill att du tröstar mig när jag är ledsen Jag vill känna dina armar om mig när jag behöver trygghet. Jag vill att du ger mig all din kärlek. Jag vill torka tårarna och känna mig lycklig. Men det går inte så länge du inte finns här.
Jag vill inte sätta världen i brand Bara tända en liten låga i ditt hjärta Jag vill inte släppa din hand För att det skulle ge mig smärta Jag vill inte hålla dig för hårt Men inte heller låta dig gå Det skulle vara alldeles för svårt Eftersom jag älskar dig så
Jag älskar dig så det är du som får mitt hjärta att slå. Utan dig vill jag inte leva utan dig i mitt liv skulle jag bara i mörker treva. Du gör mig lycklig och glad och jag tackar gud var dag. För att du är min och för att jag får vara din.
I kärlek finns det trohet I trohet finns det kärlek,


Detta är en dikt jag hitta som stämmer bra